4 TENOŘI

4 TENOŘI

Galerie

Koncert.

4 TENOŘI - Láska prý. 4 Tenoři - Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo za doprovodu Unique Quartet a 2 hudebníků.

Dva držitelé ceny Thálie, hudební legenda a sólista Národního divadla v Praze zpívají muzikálové árie, hity Karla Svobody a světové evergreeny. Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo za doprovodu hudebníků včele s Unique Quartet muzikálového gala 4 Tenoři. Veleúspěšná čtveřice se v roce 2020 dočkala i vydání, dnes již zlatého, alba u firmy Supraphon.

Marián VOJTKO

Držitel ceny Thálie, představitel titulních rolí muzikálů Fantom opery, Ples upírů, Dracula, Bídníci, Monte Cristo, Jekyll & Hyde nebo Baron Prášil. Účinkoval také v představeních Muž se železnou maskou, Kleopatra, Tři mušketýři, Aida nebo Krysař.

Michal BRAGAGNOLO

Sólista Národního divadla v Praze (La Traviata, Romeo a Julie, Z mrtvého domu, Billy Budd) a muzikálových inscenací Fantom opery, Ples upírů nebo Balada pro banditu.

Pavel VÍTEK

Vytvořil premiérové role v muzikálech Bídníci, Pomáda, Dracula, Fantom opery, Mamma Mia!, Noc na Karlštejně, Rebelové, Miss Saigon, Cikáni jdou do nebe, Angelika, Tři mušketýři nebo Ples upírů, za který byl nominován na cenu Thálie.

Jan KŘÍŽ

Dvojnásobný držitel ceny Thálie hostoval na německých scénách v titulní roli muzikálu Plesu upírů. V ČR účinkoval v inscenacích Rocky, Pomáda, Horečka sobotní noci, Noc na Karlštejně, Děti ráje, Zpívání v dešti, Mefisto, Robin Hood, Atlantida nebo Srdcový král.

Délka akce: 90 minut

Informace o akci a jejím konání