A/ MILION

A/ MILION

Galerie

Termín: 26. listopadu 2022 od 19 hodin!

Abonentní představení (podzim 2022). Do 20.8.2022 prodej pouze jako kompletní předplatné, doprodej jednotlivých vstupenek od 22.8.2022.

Slavný divadelní herec, režisér a ředitel, lehce arogantní Filip Martén má problém. Jeviště jeho divadla sežral červotoč. Na záchranu toho, co celý život budoval, potřebuje milion Euro. Známý umělec vsadí vše na jednu kartu a jde osobně požádat o peníze záhadného miliardáře a mecenáše Jeana Petitéra, který se naopak na veřejnosti neukazuje vůbec. Dostat milion Euro ovšem není jen tak…

Jednoaktová komedie pro dva bravurní herce, kteří se neustále překvapují novými úkoly a výzvami. Souboj dvou výjimečných osobností. Jak tento třaskavý dialog plný nečekaných situací a chytrého humoru skončí? Získá nakonec pan Martén svůj Milion? Není za tím vším ještě něco jiného?

Chytrá, neotřelá a překvapující komedie zaujala dvě herecké osobnosti, přátele, co spolu odehráli několik sezon v Dejvickém divadle, kterými jsou - Hynek Čermák a Vladimír Polívka - a nabízí příslib energií nabité atmosféry, jiskřivého divadelního zážitku!

Délka akce: 75 minut

Informace o akci a jejím konání

Hrají

  • Hynek Čermák a Vladimír Polívka